Agenda

Kids in court | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Kids in court

Elke zondag van 12:00 tot 17:00 bieden wij kinderen een waar speelparadijs met Kids in Court in onze Vrouwe Justitia zaal of bij mooi weer lekker buiten op het terras. Het terras wordt omringd door een hek zodat ouders rustig kunnen genieten van een heerlijke lunch of borrel zonder de kinderen (continue) in de gaten te hoeven houden. Wilt u na 17:00 nog een drankje doen of dineren? Dit kan in ons restaurant of onze brasserie!
Let op, 14/01 is Kids in Court vanaf 15:00 vol gereserveerd. 

Grand opening terras | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Grand opening terras

Misschien wel het mooiste terras van Utrecht gaat weer open. Na een lange periode zonder terras gaat het weer open bij de eerste zonnige lentedag. Benieuwd wanneer Helga van Leur bekend maakt welke dag dit is? Houdt onze social media in de gaten!

Aspergetijd | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Aspergetijd

Het asperge seizoen is weer begonnen! Het witte goud dat sinds de Romeinse Tijd al gegeten wordt staat bij ons op het menu. Vraag naar onze aspergespecials  met bijpassende wijnen! Benieuwd wanneer dit precies is? Houd onze social media in de gaten.

Fruit de mer week | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Fruit de mer week

Fantastische zeevruchten in een door onze chefs samengesteld menu -  de allereerste editie van de Fruits de Mer Week is een feit! Een week lang genieten van de lekkerste zeevruchten.

Natuurlijk houden wij dit evenement pas wanneer de parels van de zee op hun best zijn. Houd onze website en social media in de gaten voor de exacte datum van dit evenement. 

Midzomer weekend | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Midzomer weekend

De Rechtbank introduceert het Midzomer Weekend. Tijdens dit weekend organiseert De Rechtbank culturele activiteiten en worden er speciale cocktails geschonken. Houd onze social media in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het wanneer. 

The Court Sessions #10 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #10

Kom bij De Rechtbank live luisteren naar de meest sublieme jazz artiesten. In deze editie van The Court Sessions is er een bijzonder goede artiest aanwezig. Benieuwd wie deze editie op 25 februari speelt? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten.

The Court Sessions #11 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #11

Kom bij De Rechtbank live luisteren naar de meest sublieme jazz artiesten. Voor deze editie op 25 Maart is er weer een bekende artiest gestrikt. Benieuwd wie deze editie speelt? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten.

Pasen | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Pasen

Kom met Pasen dan naar De Rechtbank!  Voor de kinderen is er een mooi programma. We houden ze goed bezig met eieren zoeken, beschilderen en koekjes bakken. Pasen staat in het thema van gezelligheid en dit kunnen we alleen met jullie samen doen.

10 jarig jubileum | Restaurant De Rechtbank Utrecht

10 jarig jubileum

Op 22 april bestaat De Rechtbank 10 jaar en dat gaan we vieren! Hoe? Dat is nog een verrassing, maar livemuziek en lekkere drankjes zijn sowieso aanwezig! Houd onze website & social media in de gaten om als eerste te weten hoe wij dit jubileum gaan vieren.  

Koningsdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Koningsdag

Willy is jarig en dat moet gevierd worden! Terwijl Máxima de slingers aan het ophangen is, bereidt De Rechtbank zich ook voor op de verjaardag van onze koning. In een bomvol Utrecht is De Rechtbank jouw ideale rustpunt. Kom genieten van een lekker drankje en kijk naar de voorbijtrekkende drukte. 

The Court Sessions #12 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #12

In samenwerking met Sublime FM organiseert De Rechtbank weer The Court Sessions. Dit radiostation, bekend om zijn fresh jazzy sounds, regelt ook voor deze sessie weer goede livemuziek en een speciale artiest. Nieuwsgierig wie dit is? Like onze Facebook pagina en jij bent de eerste die het te horen krijgt!

Mommy's Breakfast | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Mommy's Breakfast

Ze kan soms wel een beetje zeuren, maar het blijft toch de vrouw van je leven. Geen zin om dit jaar weer ontbijt op bed te maken? Laat ons het doen! 

Neem je moeder mee naar het Mommy’s Breakfast: een uitgebreid ontbijtbuffet met speciaal voor alle mamma’s een glas cava en een chocolademoelleux!

The Pink Brunch | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Pink Brunch

Na het succes van de eerste Utrechtse Canal Pride staat dit jaar alweer de tweede editie op de agenda. Ga jij ook?! 

Kom naar De Rechtbank om een goede bodem te leggen en te genieten van bubbels tijdens onze Pink Brunch. We geven de ochtend een roze tintje en maken er samen een fabuleuze start van de dag van!

Vaderdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Vaderdag

Vaderdag, de dag dat de man des huizes even in het zonnetje gezet mag worden. Waarom dan bij De Rechtbank? Op Vaderdag organiseert De Rechtbank Daddy’s Roast. Compleet met grill specials en een exclusief Vaderdag Speciaalbiertje!

The Court Sessions #13 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #13

Ook bij deze The Court Sessions verzorgen wij in samenwerking met Sublime FM de lekkerste muziek. Kom dus luisteren naar de nieuwste fresh jazzy sounds van Sublime en geniet van een live optreden. Benieuwd wie er dit keer op het podium staat? Dat houden we nog even geheim. Like ons op Facebook en je bent de allereerste die het hoort!

The Court Sessions #14 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #14

De laatste Court Sessions van het jaar alweer. Ook deze keer verzorgen De Rechtbank en Sublime FM de beste jazzy sounds. In de Vrouwe Justitiazaal zal op deze zondag ook weer de lekkerste livemuziek worden gespeeld. Ben je benieuwd wie er dit keer de microfoon in handen heeft? Like onze Facebook pagina dan en je bent de eerste die het weet! 

Halloween | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Halloween

Trick or treat?! Ze staan alweer voor je deur, de kinderen die vragen om de laatste inhoud van je al een jaar lang bijna lege snoeppot. Als jouw kinderen toch even de echte Halloween experience willen beleven en jij ook wel benieuwd bent, kom dan deze zondag naar de Kids in Court Halloween editie. 

Sint Maarten | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Sint Maarten

Ter ere van de patroonheilige van ons stadsie is er elk jaar een Sint Maarten parade in het centrum van Utrecht. Deze tocht begint op het Domplein en gaat door heel de binnenstad. Voor de trouwe lopers heeft De Rechtbank een speciaal Sint Maarten dessert klaar staan om na afloop te delen! 

Pieten Party | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Pieten Party

Terwijl de stoomboot is aangekomen bereidt De Rechtbank zich dit jaar weer voor op de Pieten Party. Ook dit jaar komen de Pieten namelijk weer feestvieren bij ons.

De Pieten gaan spelletjes doen met de kinderen, er zullen weer pepernoten worden gebakken en gegeten. Aarzel niet om er een familiedag van te maken, Sinterklaas zal trots op je zijn! 

Kerst | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Kerst

Geen zin om dit jaar urenlang in de keuken te staan om het kerstdiner op tafel te zetten? Kom jouw kerstdagen dan vieren bij ons! Wij staan met alle liefde uren in de keuken voor jouw perfecte kerstdiner! Bij ons kun je de hele kerst terecht, op kerstavond ben je welkom voor een heerlijk diner en op eerste kerstdag ben je welkom voor zowel een speciaal kerstontbijt als een lekker kerstdiner.

Kom je liever op tweede kerstdag?

Wij zijn dan de hele dag open en je bent van harte welkom van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een zorgeloos (tweede) kerstdiner.

Terug