Agenda

Koningsdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Koningsdag

Willy is jarig en dat moet gevierd worden! Terwijl Máxima de slingers aan het ophangen is, bereidt De Rechtbank zich ook voor op de verjaardag van onze koning. In een bomvol Utrecht is De Rechtbank jouw ideale rustpunt. Kom genieten van een lekker drankje en kijk naar de voorbijtrekkende drukte. 

The Court Sessions | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions

Ook bij deze The Court Sessions verzorgen wij in samenwerking met Sublime FM de lekkerste muziek. Kom dus luisteren naar de nieuwste fresh jazzy sounds van Sublime en geniet van een live optreden. Deze zondag is Julia Zahra te gast!

Mommy's Breakfast | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Mommy's Breakfast

Ze kan soms wel een beetje zeuren, maar het blijft toch de vrouw van je leven. Geen zin om dit jaar weer ontbijt op bed te maken? Laat ons het doen! 

Neem je moeder mee naar het Mommy’s Breakfast: een uitgebreid ontbijtbuffet met speciaal voor alle mamma’s een glas cava en een chocolademoelleux!

Jubileum De Rechtbank | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Jubileum De Rechtbank

De Rechtbank bestaat 10 jaar, en dat gaan we vieren. 27 mei is er bij De Rechtbank een jazz trio, fruit de merbar, wijnbar en speciaalbierbar. Voor de kids is er een ijscowagen en springkussen. Kortom, één groot feest

The Pink Brunch | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Pink Brunch

Na het succes van de eerste Utrechtse Canal Pride staat dit jaar alweer de tweede editie op de agenda. Ga jij ook?! 

Kom naar De Rechtbank om een goede bodem te leggen en te genieten van bubbels tijdens onze Pink Brunch. We geven de ochtend een roze tintje en maken er samen een fabuleuze start van de dag van!

Vaderdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Vaderdag

Vaderdag, de dag dat de man des huizes even in het zonnetje gezet mag worden. Waarom dan bij De Rechtbank? Op Vaderdag organiseert De Rechtbank Daddy’s Roast. Compleet met grill specials en een exclusief Vaderdag Speciaalbiertje!

The Court Sessions #13 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #13

Ook bij deze The Court Sessions verzorgen wij in samenwerking met Sublime FM de lekkerste muziek. Kom dus luisteren naar de nieuwste fresh jazzy sounds van Sublime en geniet van een live optreden. Benieuwd wie er dit keer op het podium staat? Dat houden we nog even geheim. Like ons op Facebook en je bent de allereerste die het hoort!

The Court Sessions #14 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

The Court Sessions #14

De laatste Court Sessions van het jaar alweer. Ook deze keer verzorgen De Rechtbank en Sublime FM de beste jazzy sounds. In de Vrouwe Justitiazaal zal op deze zondag ook weer de lekkerste livemuziek worden gespeeld. Ben je benieuwd wie er dit keer de microfoon in handen heeft? Like onze Facebook pagina dan en je bent de eerste die het weet! 

Halloween | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Halloween

Trick or treat?! Ze staan alweer voor je deur, de kinderen die vragen om de laatste inhoud van je al een jaar lang bijna lege snoeppot. Als jouw kinderen toch even de echte Halloween experience willen beleven en jij ook wel benieuwd bent, kom dan deze zondag naar de Kids in Court Halloween editie. 

Sint Maarten | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Sint Maarten

Ter ere van de patroonheilige van ons stadsie is er elk jaar een Sint Maarten parade in het centrum van Utrecht. Deze tocht begint op het Domplein en gaat door heel de binnenstad. Voor de trouwe lopers heeft De Rechtbank een speciaal Sint Maarten dessert klaar staan om na afloop te delen! 

Pieten Party | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Pieten Party

Terwijl de stoomboot is aangekomen bereidt De Rechtbank zich dit jaar weer voor op de Pieten Party. Ook dit jaar komen de Pieten namelijk weer feestvieren bij ons.

De Pieten gaan spelletjes doen met de kinderen, er zullen weer pepernoten worden gebakken en gegeten. Aarzel niet om er een familiedag van te maken, Sinterklaas zal trots op je zijn! 

Kerst | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Kerst

Geen zin om dit jaar urenlang in de keuken te staan om het kerstdiner op tafel te zetten? Kom jouw kerstdagen dan vieren bij ons! Wij staan met alle liefde uren in de keuken voor jouw perfecte kerstdiner! Bij ons kun je de hele kerst terecht, op kerstavond ben je welkom voor een heerlijk diner en op eerste kerstdag ben je welkom voor zowel een speciaal kerstontbijt als een lekker kerstdiner.

Kom je liever op tweede kerstdag?

Wij zijn dan de hele dag open en je bent van harte welkom van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een zorgeloos (tweede) kerstdiner.

Terug