De rechtbank


Misschien kende je ons al, omdat je ooit een foutje maakte en het hier aan de rechter mocht uitleggen, of omdat je tijdens het dineren onze heerlijke risotto uit de Parmezaan bent komen proeven. Wat zeker is, is dat ons pand al eeuwen een begrip in Utrecht is.

Van Benedictijner klooster in 1054 tot gerechtsgebouw na de reformatie, de huidige Rechtbank ademt Utrechtse geschiedenis. We hebben het gebouw dan ook met zorg gerenoveerd om al onze gasten te laten genieten van heerlijke momenten op een unieke plek. Of je komt voor onze bekende risotto, een heerlijke cappuccino of een overnachting in ons Court Hotel, wij leggen je graag in de watten.

Naast dagelijks ontbijt, lunch en diner in het centrum van Utrecht, organiseren we ook de leukste events! Wat dacht je bijvoorbeeld van iedere week Kids in Court met lekker veel speelgoed voor de kinderen of elke laatste zondag van de maand livemuziek van de beste Sublime FM artiesten bij The Court Sessions?

Wist je dat we zelfs vergaderzalen en een feestzaal hebben? Onze creatieve collega’s vinden niets te gek, en denken graag met je mee over jouw gelegenheid.

-See you in court!

Terug