Agenda

Late Summer Weekend | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Late Summer Weekend

Een fantastische buiten bioscoop in hartje Utrecht! Op 17 augustus kun je een prachtige buiten voorstelling bekijken op het plein naast Restaurant De Rechtbank. Kom lekker borrelen of eet een hapje op ons terras en geniet van deze prachtige voorstelling. Tickets en meer informatie? Neem dan hier een kijkje.

WijnSpijs wandeling | Restaurant De Rechtbank Utrecht

WijnSpijs wandeling

Voor deze wandeling zoekt WijnSpijs zes pareltjes voor je uit. Tijdens deze wandeling kom je langs 6 stops, waaronder De Rechtbank! Bij elke stop staat een signature dish en een bijpassende wijn voor je klaar. Dus foodie! Pak je agenda en blok 21 oktober in je agenda! benieuwd naar tickets en meer informatie, kijk dan hier!

Halloween | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Halloween

Trick or treat?! Ze staan alweer voor je deur, de kinderen die vragen om de laatste inhoud van je al een jaar lang bijna lege snoeppot. Als jouw kinderen toch even de echte Halloween experience willen beleven en jij ook wel benieuwd bent, kom dan deze zondag naar de Kids in Court Halloween editie. 

Sint Maarten | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Sint Maarten

Ter ere van de patroonheilige van ons stadsie is er elk jaar een Sint Maarten parade in het centrum van Utrecht. Deze tocht begint op het Domplein en gaat door heel de binnenstad. Voor de trouwe lopers heeft De Rechtbank een speciaal Sint Maarten dessert klaar staan om na afloop te delen! 

Pieten Party | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Pieten Party

Terwijl de stoomboot is aangekomen bereidt De Rechtbank zich dit jaar weer voor op de Pieten Party. Ook dit jaar komen de Pieten namelijk weer feestvieren bij ons.

De Pieten gaan spelletjes doen met de kinderen, er zullen weer pepernoten worden gebakken en gegeten. Aarzel niet om er een familiedag van te maken, Sinterklaas zal trots op je zijn! 

Kerst | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Kerst

Geen zin om dit jaar urenlang in de keuken te staan om het kerstdiner op tafel te zetten? Kom jouw kerstdagen dan vieren bij ons! Wij staan met alle liefde uren in de keuken voor jouw perfecte kerstdiner! Bij ons kun je de hele kerst terecht, op kerstavond ben je welkom voor een heerlijk diner en op eerste kerstdag ben je welkom voor zowel een speciaal kerstontbijt als een lekker kerstdiner.

Kom je liever op tweede kerstdag?

Wij zijn dan de hele dag open en je bent van harte welkom van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een zorgeloos (tweede) kerstdiner.

Terug