Agenda

Kids in Court | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Kids in Court

Elke zondag bieden wij kinderen een waar speelparadijs met Kids in Court in onze Vrouwe Justitia zaal of bij mooi weer lekker buiten op het terras. Het terras wordt omringd door een hek zodat ouders rustig kunnen genieten van een heerlijke lunch of borrel zonder de kinderen (continue) in de gaten te hoeven houden. Kids in Court is van 11:00 tot 16:00. 

Borrel030 | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Borrel030

De leukste vrijdagmiddagborrel van Utrecht is terug! Sinds jaar en dag vindt de maandelijkse Borrel030, plaats in onze Vrouwe Justitia zaal. Kom genieten van een borrel, goede muziek en gewaagde dansmoves.
Verwacht een heerlijke borrel met de lekkerste Disco, '90's, 00's, House en misschien wel jouw favoriete Top40 plaat!

Late Summer weekend | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Late Summer weekend

Laat je verassen door leuke activiteiten op ons zomer terras.
Houdt onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor alle updates!

Culturele Zondag: Alles kids | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Culturele Zondag: Alles kids

Koken met de kids! Vandaag is onze Kids in Court omgebouwd tot een Kids in Kitchen. Zelf groenten omtoveren in frietjes. Dat valt er bij ons te beleven tijdens deze Culture Zondag alles Kids!

Halloween kids in court | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Halloween kids in court

Spanning en sensatie bij Kids in Court deze Halloween! Kom bij ons pompoenen omtoveren tot een blije, boze of enge pompoen en lekkere koekjes bakken.
Kom maar binnen… als je durft…. mwuhahahhahahaaaa....

Sint Maarten | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Sint Maarten

Op deze avond vertrekt de Lichtjesparade vanaf het Domplein en trekt langs De Rechtbank. Vanuit binnen of vanaf ons winterse terras kan je deze parade perfect bewonderen. Geniet van winterse versnaperingen om je warm te houden, sit back and relax. 

Pieten Party | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Pieten Party

Kids in Court viert dat Sinterklaas weer in ons stadsie is met het Pietenfeest! Onze pieten maken er weer een feestje van en er kunnen ook nog eens zelf pepernoten gebakken worden.  

Knus winterfestival | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Knus winterfestival

Struin over de kerstmarkt op ons plein tijdens het Knus Winterfestival. Bekijk de boekenmarkt van het Utrechts Archief, mooie kunstwerken en geniet van onze koek en zopie.

1e & 2e kerstdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

1e & 2e kerstdag

Familie in het middelpunt op deze kerstige dagen. Bij De Rechtbank verzorgen we een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor jou en de belangrijkste mensen in je leven. Geniet van de warmte en gezelligheid om je heen, terwijl je zelf even lekker mag uitrusten!

Oudejaarsdag | Restaurant De Rechtbank Utrecht

Oudejaarsdag

Oudjaarsdag zijn wij geopend! Kom genieten van ontbijt, lunch en diner. (Er zijn aangepaste diner tijden, hierover volgt later meer...)

Terug