‘Convicted to celebrate (anything)!

Groups & Events

Bij restaurant De Rechtbank beleef je een inspirerend bezoek! Onze locatie is bij uitstek geschikt voor allerlei soorten meerdaagse evenementen. Of het nu om een lunch, diner, receptie, trouwerij, promotieviering, vergadering, of high-energy feestavond gaat, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos. 

De grote zaal bevindt zich in het souterrain en is geschikt voor feesten en particuliere events tot 250 personen. Uniek in Utrecht! Voor vergaderingen zijn de 5 multifunctionele zalen beschikbaar. Deze zalen variëren in grootte en zijn voorzien van natuurlijk daglicht en moderne, audiovisuele middelen. En wil je na een uitgebreide vergadering, diner of feest niet meer in de auto stappen dan kun je overnachten in een van de 30 sfeervolle kamers van ons hotel. 

}

Convicted to enjoy yourself again next year!

Misschien kun je alleen maar dromen over de events die je allemaal weer kunt gaan organiseren. Daarbij help ik je graag. Misschien zit je vol ideeën of kun je wel wat inspiratie gebruiken, either way; bij ons ben je aan het juiste adres! Ik verheug mij er op je weer te verwelkomen in De Rechtbank zodra het weer mag.

Bekijk op je gemak de mogelijkheden op onze site voor trouwenvergaderen, of dineren. Wil je jouw wensen bespreken? Dat kan! Maak een afspraak met mij, Simone, via reserveren@derechtbank.com.