De rechtbank


Een pand met geschiedenis

Misschien kende je ons al, omdat je ooit een foutje maakte en het hier aan de rechter mocht uitleggen, of omdat je tijdens het dineren onze heerlijke risotto uit de Parmezaan bent komen proeven. Wat zeker is, is dat ons pand al eeuwen een begrip in Utrecht is.

Van Benedictijner klooster in 1054 tot gerechtsgebouw na de reformatie, de huidige Rechtbank ademt Utrechtse geschiedenis. We hebben het gebouw dan ook met zorg gerenoveerd om al onze gasten te laten genieten van heerlijke momenten op een unieke plek. 

Restaurant en hotel

Naast een all-day concept van ontbijt tot diner, is ons Court Hotel de perfecte plek om in Utrecht centrum te overnachten.Vooral na een trouwfeest beneden of Borrel030 hoef je alleen maar naar boven te lopen aan het einde van de avond!

Events

Voor jong en oud hebben we leuke events. Natuurlijk hebben we iedere zondag Kids in Court met lekker veel speelgoed, Benieuwd naar onze andere events? Klik dan hier.

Jouw gelegenheid

Wist je dat we zelfs vergaderzalen en een feestzaal hebben? Onze creatieve collega’s vinden niets te gek, en denken graag met je mee over jouw gelegenheid.

-See you in court!

Terug