Nieuws

Het was een bijzondere tijd...

Nieuws

20 april 2021

14 oktober 2020. 22.00 ‘s avonds precies. Voor de tweede keer in een jaar moesten we de deuren weer sluiten. Na een geweldige avond gedraaid te hebben, waarbij onze gasten goed genoten van de laatste horeca ervaring(gasten die zelfs hun bonnetjes wilde meenemen als “aandenken”) gingen onze zitplekken op non actief voor een onbekende tijdsperiode.

Maar we hebben zeker niet stil gezeten! We hebben ons best gedaan om nieuwe dingen aan te pakken en onszelf, en het restaurant zoveel mogelijk te verbeteren. Een kort overzicht van wat we allemaal gedaan hebben:

Laatste weekend november: 26 t/m 29 november Michelin Sterren Stay & Dine 
In de eerste maanden van deze nieuwe lockdown mochten wij nog open zijn omdat De Rechtbank een hotelrestaurant is. Daarom gingen wij een samenwerking aan met het Court Hotel om het Michelin Sterren Stay & Dine te organiseren. Met michelin sterren chefs Peter Gast en Erik van Loo hebben we het gehele weekend voor hotelgasten een uniek 6-gangen diner geserveerd op topniveau.

Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo
In oktober zijn we direct aan de slag gegaan met het bezorgen van onze maaltijden. Eerst via onze website, en daarna via derden zoals Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo. Langzaamaan ontdekten mensen bij ons dat we bezorgden, en kregen we fantastische reviews binnen. Toen we ook als hotelrestaurant moesten sluiten, hadden we inmiddels een goede fanbase opgebouwd met vaste bezorgadresjes die laaiend enthousast waren, waardoor nieuwe bestellers ons ook ontdekten. Er waren regelmatig avonden waarop we de drukte maar nét aankonden en onze gasten ook thuis blij konden maken met onze gerechten.

De Rechtbank voor thuis
We zijn inmiddels een flinke tijd verder en terwijl hebben we wat feestdagen voorbij zien komen. Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen en Koningsdag.. we zochten allemaal naar een manier om dit coronaproof te vieren en toch een beetje dat gevoel te hebben dat we uit eten waren.

De oplossing: een box van De Rechtbank om thuis te genieten van een 3 gangen diner, een brunch of een gezellige borrel. Met als hoogtepunt onze Kings at Court bingo met Koningsdag!

En natuurlijk, klussen!
Minder dan bij de eerste lockdown, maar alsnog waren er klusjes te doen in het pand. Schilderen, lakken, vervangen en vernieuwen. Het zijn subtiele verschillen, maar alsnog kan je zien dat we niet stil hebben gezeten.

Hoewel we ons bezig hebben weten te houden, hebben we al deze tijd toch echt uitgekeken naar om jullie te mogen ontvangen. We zijn niet vergeten hoe blij we ervan worden om onze gasten te serveren. We kijken er naar uit om onze deuren wagenwijd open te zetten en jullie zo snel mogelijk te verwelkomen!