We gaan weer open!

Yes! Ja! We mogen weer!

We gaan weer open!

26 april 2021

Yes! Ja! We mogen weer! Wat hebben we hier lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft de overheid besloten dat de terrassen weer open mogen, waaronder die van ons! Dus we gaan er weer voor! 

Hoewel we de afgelopen tijd niet stil hebben gezeten, hebben we al die tijd toch echt uitgekeken naar de tijd waarop we onze gasten weer “normaal” mogen ontvangen. Hoewel er wat zenuwen zijn rondom de vraag “of we het nog wel kunnen” zijn we er 100% zeker van dat we onze gasten weer een fantastische beleving bij De Rechtbank kunnen geven!

En wat nu?

Corona is de wereld nog niet uit. En zeker nog niet uit Nederland. Met het nieuws dat de terrassen weer open mogen, hoort ook de verantwoordelijkheid bij de gehele horeca om tijdens deze pandemie, zo verantwoordelijk mogelijk om te gaan met de maatregelen. Daarom hanteren ook wij nog steeds een 1,5 meter beleid, persoonlijke hygiëne, en dat iedereen, zowel gast als medewerker, klachtenvrij moet zijn om bij De Rechtbank te zijn. 

Indeling ruimte

Met het bovenstaande in gedachten hebben wij ons terras ingedeeld. Met een maximum van 50 personen op het terras zijn de tafels daarop ingedeeld. We willen natuurlijk iedereen verwelkomen, maar het kan zijn dat we met deze maatregel eerder een nee moeten verkopen dan dat onze gasten normaal gesproken van ons gewend zijn. Daarom raden we aan om van te voren te reserveren, zodat teleurstelling voorkomen kan worden.

Reserveren

Over reserveren gesproken, dat raden we zeker aan! Niet alleen ben je dan gegarandeerd van een plek in ons restaurant of op het terras, maar dan hebben we ook alvast jouw contactgegevens, mochten we je moeten kunnen bereiken. Scheelt weer bij de ingang, dan kan je gelijk aan tafel!

Klachtenvrij

En natuurlijk.. het zal je niet verbazen, is het verplicht dat je zonder enige klachen, of dat je huisgenoot ook klachtenvrij is, bij ons komt. Deze vragen zullen we je ook altijd nog stellen voordat we je aan tafel zetten, zodat we zeker weten dat je compleet klachtenvrij bent. Zo kunnen al onze gasten én onze collega’s zonder zorgen genieten!

We kunnen niet wachten om je te ontvangen! Tot snel!