SPECIAL 3 MICHELIN STAR STAY & DINE

Dat deze tijd voor de horeca moeilijk is, is voor iedereen bekend. Maar het dwingt je op positieve wijze te kijken naar de mogelijkheden die er nog wel zijn. 

Samenwerken is daarbij het
sleutelwoord. Zodoende maken topchefs Erik van Loo (**), Peter Gast (*) en het Court Hotel het mogelijk om te genieten van een heerlijk sterrenarrangement in hartje Utrecht.


Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, want daar staan de topchefs, het hotel en waarschijnlijk heel Utrecht vierkant achter. Vanwege de 1,5 meter richtlijn is de beschikbaarheid beperkt.

6-gangen diner
Op 26, 27, 28 en 29 november aanstaande is het zo ver. De chefs stellen een gastronomisch 6-gangen diner samen dat wordt geserveerd in het restaurant van het Court Hotel, ‘De Rechtbank’. Tijdens het diner is er optioneel een wijnarrangement beschikbaar, samengesteld door de top sommeliers van restaurant Parkheuvel en Graphite. Naast een wijnarrangement is er ook een unieke wijnkaart beschikbaar met speciaal geselecteerde topwijnen.

Parkheuvel
2 Michelinsterren chef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** is volgens Michelin een groot vakman. "Het elegante Parkheuvel is een grote naam in de Nederlandse gastronomie. Het haalde zijn eerste ster al in 1990 binnen! Erik van Loo zet die mooie traditie voort met een keuken die zeer bewerkt is, nauwkeurig bereid en met een natuurlijke generositeit. Zijn signatuurgerechten zijn top!”, aldus de hoofdinspecteur van Michelin.

Graphite
Peter Gast kreeg al op zijn 25e zijn eerste Michelinster bij zijn restaurant ’t Schulten Hues. In januari 2020 ontving hij slechts 1 jaar na opening van zijn nieuwe restaurant Graphite* in Amsterdam wederom een Michelinster. "Peter Gast combineert er klassieke technieken met inventieve ideeën. Hij gebruikt zijn technische bagage met gevoel. Intrigerend!”, aldus de inspecteurs van Michelin. 


Wil je dit unieke arrangement boeken? Wees er snel bij! Er zijn maar een beperkt aantal boekingen beschikbaar. Boek nu!

Terug