Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

De locatie

Elke bruiloft is uniek, daarom levert De Rechtbank maatwerk: een georganiseerde dag die aan alle wensen voldoet en binnen budget past. Deze unieke locatie biedt een warme, huiselijke en gezellige sfeer. Lage zitjes, hoge tafels met krukken en een 10 meter lange bar draagt zorg voor de perfecte plek om opstelling naar jouw wens in te vullen. 

In onze Vrouwe Justitia zaal, gelegen in het souterrain van dit historische gebouw, kunnen we jullie receptie, diner en borrel organiseren. Ook hebben we een prachtige, monumentale zaal voor de huwelijksceremonie. 

Het totaalplaatje

In combinatie met onze bijzondere hotels kunnen we een totaalplaatje aanbieden; jullie en/of jullie gasten kunnen bij ons overnachten na een bijzondere dag. De volgende ochtend organiseren wij met liefde een uitgebreid gezellig ontbijt.

De eventplanner 

Niets zo belangrijk als persoonlijk en goed contact met de planner van jouw bruiloft. Wij denken wij graag met jullie mee en bespreken daarom jullie specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie(s).

In tijden van corona je bruiloft organiseren? Dat kan bij ons op aangepaste wijze uiteraard. 
Neem direct contact met ons op via Reserveren@DeRechtbank.com of 030 - 303 63 11.

Restaurant de Rechtbank

Terug