Privé iets te vieren?

Evenementen

Bij restaurant De Rechtbank beleef je een inspirerend bezoek. Onze feestlocatie is bij uitstek geschikt voor allerlei soorten meerdaagse evenementen. Of dit nu gaat om een lunch, diner, verjaardag of jubileum, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast staan we bekend als perfecte trouwlocatie vanwege onze gunstige, centrale ligging en vele mogelijkheden onder één dak. We organiseren al jaren bruiloften waarbij men geniet van intieme diners, trouwrecepties en bijzondere feesten inclusief overnachtingen. 

Onze Vrouwe Justitiazaal bevindt zich in het souterrain en is dan ook geschikt voor feesten en particuliere events tot 250 personen. Uniek in Utrecht! Voor meerdaagse vergaderingen zijn zes multifunctionele zalen beschikbaar. Deze zalen variëren in grootte en zijn voorzien van natuurlijk daglicht en moderne, audiovisuele middelen. Met plezier geven we je hieronder alvast een kijkje in alles wat we je te bieden hebben. 

Vind je het prettig om eerst kennis te maken en een kop koffie te komen drinken? Maak dan een afspraak met Amber, onze events agent, door te mailen naar events@derechtbank.com.

 

 

}

Privé evenementen

Wij verwelkomen je graag in onze ruime feestzaal of intieme afsluitbare ruimtes in het bruisende centrum van Utrecht. Of je nu zoekt naar een passende ruimte voor je verjaardag of met dierbaren komt borrelen na je promotie, wij luisteren graag naar jouw wensen en zorgen voor maatwerk. We beschikken over een mooie brasserie, een restaurant en privéruimtes. Wil je meer weten over evenementmogelijkheden? Ontdek alle details in het blok 'evenementen' hierboven en neem contact op met onze Events Agent, Amber. 

}

Private dining

Ontdek exclusieve mogelijkheden voor private dining in onze Vrouwe Justitiazaal voor grote groepen of de Hoge Raad voor kleinere gezelschapen. De Hoge Raad is een afsluitbare nieuwe ruimte gelegen in het restaurant en zeer geschikt voor privédiners tot 22 personen. Onze Vrouwe Justitiazaal leent zich voor privédiners voor groepen tot 80 personen. Beide ruimtes bieden een fijne ambiance, of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wil genieten van een unieke culinaire ervaring met collega's, vrienden of familie. Wil je meer weten? Ontdek alle details in het blok 'private dining' hierboven.

}

Trouwen

Jullie droombruiloft verdient dé perfecte trouwlocatie in het centrum van Utrecht. Bij De Rechtbank begrijpen we hoe belangrijk deze speciale dag is. Daarom streven we ernaar om van jullie bruiloft een betoverende en overgetelijke ervaring te maken. Van recepties tot een knallend feest, onze prachtige Vrouwe Justitiazaal biedt een romantische en sfeervolle omgeving voor jullie trouwdag. Wil je eerst graag met een intiem gezelschap dineren? Start de avond dan in onze Hoge Raad en geniet van een privédiner met familie en naasten. Sluit deze bijzondere dag af met een verblijf in Court Hotel en geniet 's ochtends met elkaar van een heerlijk ontbijt. Ontdek alle details in het blok 'trouwen' hierboven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van exclusieve acties en kortingen.