Zakelijk iets te organiseren of vieren?

Zakelijk

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij restaurant De Rechtbank en Court Hotel aan het juiste adres. Bij De Rechtbank begrijpen we het belang van een inspirerende en professionele omgeving voor het organiseren van jouw bedrijfsevenement. We beschikken over verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor 4 t/m 35 personen, ieder met een uniek karakter. Wil je meer organiseren dan een vergadering? Dan denken wij graag mee bij de invulling van een bedrijfsfeest, private dining of zelfs een meerdaags evenement. Wens je met het hele gezelschap te overnachten op dezelfde locatie? Ook dat kan bij ons in de sfeervolle kamers van Court Hotel.

Vind je het prettig om eerst kennis te maken en een kop koffie te komen drinken? Maak dan een afspraak met Amber, onze events agent, door te mailen naar events@derechtbank.com.

}

Vergaderen

Vergaderen in de binnenstad van Utrecht, dat kan bij ons. Gelegen aan Domplein biedt De Rechtbank de perfecte vergaderlocatie voor kleine en grote gezelschappen. Onze compleet uitgeruste ruimtes bieden de ideale setting voor jouw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een informele brainstormsessie, een belangrijke presentatie of strategische vergadering, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze locatie biedt vergaderdagen aan compleet verzorgd met catering, lunch in het restaurant, borrel en diner. Bij voorkeur een meerdaagse vergadering organiseren inclusief overnachting? Ook dat kan bij ons! Wil je meer weten? Ontdek alle details in het blok 'vergaderen' hierboven.

}

Private dining

Ontdek exclusieve mogelijkheden voor private dining in onze Vrouwe Justitiazaal voor grote groepen of de Hoge Raad voor kleinere gezelschapen. De Hoge Raad is een afsluitbare nieuwe ruimte gelegen in het restaurant en zeer geschikt voor privédiners tot 22 personen. Onze Vrouwe Justitiazaal leent zich voor privédiners voor groepen tot 80 personen. Beide ruimtes bieden een fijne ambiance, of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wil genieten van een unieke culinaire ervaring met collega's, vrienden of familie. Wil je meer weten? Ontdek alle details in het blok 'private dining' hierboven.

}

Bedrijfsfeest

Ben je van plan om jouw bedrijfsfeest te organiseren en doe je dat het liefst midden in het centrum van Utrecht? Bij De Rechtbank zien we een bedrijfsfeest als meer dan alleen een feestelijke gelegenheid; het is een kans om teamgeest en prestaties te vieren! Of je nu een informeel samenzijn, een jubileumviering, of een eindejaarsfeest plant, wij staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Onze Vrouwe Justitiazaal biedt ruimte aan 30 tot 200 personen, perfect voor borrels, heerlijke walking dinners, en aansluitende feesten. Wil je meer weten? Ontdek alle details in het blok 'bedrijfsfeest' hierboven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van exclusieve acties en kortingen.