Over

In de binnenstad van Utrecht, in de schaduw van de Dom, vind je Restaurant De Rechtbank. Al 15 jaar mogen we met ons team dagelijks aan de slag om onze gasten de beste service te geven. Wij zijn het hele jaar elke dag geopend. In de wintermaanden gezelligheid in onze brasserie en ons restaurant. In de zomermaanden ontvangen wij, weer of geen weer, onze gasten op ons prachtige terras dat gelegen is in een heerlijke rustige binnenplaats. De Rechtbank is daarom de perfecte plek voor jong en oud. 

}

Veelzijdige locatie in Utrecht

Een van de absolute krachten van De Rechtbank is haar veelzijdigheid: waan je op vakantie op ons prachtige terras, kom gezellig lunchen in de brasserie of geniet van bijzondere wijnspijs combinaties tijdens het diner in ons restaurant. In onze Vrouwe Justitia zaal organiseren we het hele jaar door evenementen, van huwelijken tot bedrijfsfeesten! 

}

Rijke historie

Dagelijks hebben wij het geluk om in een locatie te werken die een rijke historie kent. In 1054 werd op deze grond de Romaanse Paulusabdij gesticht, een benedictijns klooster. Na de reformatie werden de kloostergebouwen gebruikt als, je raadt het al, een Rechtbank. 

}

Groups & Events

Ben je met een groep groter dan 10 personen, of wil je meer informatie over het organiseren van een evenement? Neem dan nu contact op met onze collega Amber van Groups & Events via events@derechtbank.com