De Rechtbank menu

Ontdek klassieke gerechten met een twist

Van jong tot oud, van ontbijt tot diner: onze gevarieerde menukaart heeft voor ieder wat wils! Laat je verrassen met nieuwe gerechten of ga voor onze klassieke truffelrisotto. Alles gemaakt met de beste kwaliteit die je van ons gewend bent. Meer zin om te komen borrelen? Bekijk dan eens onze uitgebreide drankenkaart!

}

Restaurant

Zin in een avond dineren in luxe? Dat kan in ons restaurant waar je een culinaire reis ervaart met aandacht voor smaak, presentatie en harmonie tussen wijn en spijs. Wat dineren bij De Rechtbank nog specialer maakt zijn onze exclusievere wijnen uit de kelder, samengesteld met onze leverancier “W3 wijnen”.

}

Brasserie & Terras

In onze brasserie en op ons terras ervaar je een warme en uitnodigende sfeer. Een toegankelijk karakter waar gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan. Er is ruime keuze uit dranken en gerechten. Kortom, bij uitstek geschikt voor jong en oud.

}

Wie jarig is, trakteert!

Omdat we 15 jaar bestaan, trakteren we. Op jouw verjaardag kun je gratis bij De Rechtbank komen dineren. Het enige wat je hoeft te doen is van tevoren online een reservering te maken en je identiteitsbewijs mee te nemen.*

Hoe het werkt:

*Alleen geldig op reserveringen vanaf vier personen en op je daadwerkelijke verjaardag. De jarige ontvangt een driegangendiner gratis. Exclusief drankjes.

}

Onze klassieker: de truffelrisotto

Je kan er niet omheen: al jarenlang is onze truffelrisotto een van de grootste helden van onze menukaart. Speciaal door onze collega’s bereid aan tafel in een Grana Padano kaas, vergezeld met een uniek verhaal over deze bereidingswijze. Heb je hem nog niet geproefd? Boek snel een tafel en ontdek waarom dit gerecht zo bijzonder is!