De Rechtbank menu

Ontdek klassieke gerechten met een twist

Van jong tot oud, van ontbijt tot diner: onze gevarieerde menukaart heeft voor ieder wat wils! Laat je verrassen met nieuwe gerechten of ga voor onze klassieke truffelrisotto. Alles gemaakt met de beste kwaliteit die je van ons gewend bent. Meer zin om te komen borrelen? Bekijk dan eens onze uitgebreide drankenkaart!

}

Shake it!

De lente staat voor de deur en dat betekent dat we snakken naar zomerse drankjes. Wij zijn voorbereid en presenteren met plezier onze cocktailkaart. Na het eten, tijdens de vrijdagmiddagborrel of in het zonnetje op ons heerlijke terras. Altijd een reden voor een speciaaldrankje! 

}

Onze klassieker: de truffelrisotto

Je kan er eigenlijk niet omheen: al jarenlang is onze truffelrisotto een van de grootste helden van onze menukaart. Speciaal door onze collega’s bereid aan tafel in een Grana Padano kaas, vergezeld met een uniek verhaal over deze bereidingswijze. Heb je hem nog niet eerder geprobeerd? Boek snel een tafel en ontdek waarom dit gerecht zo bijzonder is!

}

high tea

Bijkletsen onder het genot van een kop thee met veel lekkers? Dat kan met onze high tea! Voor slechts €21,50 per persoon geniet je van verschillende lekkernijen die De Rechtbank te bieden heeft. Onze high tea bestaat uit twee rondes: een hartige en een zoete. Allergieën? Laat het ons van tevoren weten. Dan houden we daar rekening mee.