LET'S CELEBRATE SEPTEMBER 12!

Al 15 jaar bezorgen wij een lach op het gezicht van onze gast en organiseren wij zowel klein als grootschalige zakelijke en leisure evenementen. Op één locatie verschillende veelzijdige ruimtes voor lunches, borrels, (privé)diners, vergaderingen en get togethers. Wij bieden alle faciliteiten die je nodig hebt en gastvrijheid die je mag verwachten van een plek waar het voelt als thuiskomen. 

We staan daar graag bij stil en hopen van harte dat je deze speciale gelegenheid met ons wilt vieren. Vergeet je niet aan te melden via de RSVP knop in de uitnodiging. Kom je graag met een +1? Dat mag!

Programma
16.30 - 17:30 uur: Ontvangst
17:30 - 18:15 uur: Toost
18.15 - 19.30 uur: Borrel
19.45 - 20.00 uur: Einde

Specials
Tijdens het event krijg je de gelegenheid om onze geselecteerde leveranciers persoonlijk te ontmoeten en hun producten en diensten te ervaren. Proef en beleef echte Utrechtse producten.

Video en fotografie
Wij willen graag terugkijken op deze bijzondere dag en dus zullen er gedurende het event een foto- en videograaf rondlopen. Wij houden uiteraard graag rekening met ieders privacy en dus vragen we je de foto- en videograaf even op hun schouder te tikken wanneer je expliciet niet herkenbaar in beeld wil komen.

Parkeren
Kom je met de auto? Dan wij raden aan te parkeren bij P Springweg. Deze parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen van onze locatie.

Adres P Springweg:
Strosteeg 83 
3510 VK Utrecht

Openbaar vervoer
Het makkelijkst loop je in 12 minuten van Utrecht Centraal naar Court Hotel. Bekijk hier de route.
Indien je liever met de bus komt kun je bij bushalte CS Centrumzijde opstappen en bij bushalte Catharijneconvent uitstappen. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen. 
 

Door ons jubileum event te bezoeken, ben je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van alles wat we te bieden hebben. Vragen of afmelden voor de nieuwsbrief? Mail dan naar marketing@utrechtcityconcepts.com.